Børn og unge

Vi ser mange børn og unge i almen praksis. Dette kursus vil styrke din evne til at håndtere, udrede, diagnosticere og behandle nogle af barnealderens hyppige, alvorlige og svære sygdomme og tilstande.

 

Kurset kommer omkring både somatisk og psykisk sygdom. Emner der vil blive gennemgået på kurset: Astma/allergi, luftvejssymptomer, bevægeapparatssymptomer/børneortopædi, mavesmerter, tarmproblemer, urinvejslidelser/vandladningsforstyrrelser og børneurologi herunder hovedpine. Børn og unge med adfærdsforstyrrelser, herunder ADHD, depression og spiseforstyrrelser. Børn og unge med trivselsproblemer, dem der vokser op i en syg/skrøbelig familie- finder vi de udsatte og truede? Og hvordan kan vi håndtere og informere om støtte, indberetninger og herunder samarbejde med kommune, institutioner, speciallæger og sygehuse/ambulatorier.

 

Formålet med kurset er at styrke din evne til at håndtere, udrede, diagnosticerer og behandle nogle af barnealderens hyppige, alvorlige og svære sygdomme og tilstande.

 

Kurset er godkendt af Fonden for almen praksis til 2 dages refusion samt 1 dag under aftalen for systematisk efteruddannelse: Ialt 3 dage.

 

Målgruppe

Praktiserende læger.

 

Undervisere

Eksperter indenfor området.

 

Kursusledere

Andreas Højring, alment praktiserende læger

 

Tid

9. - 11. oktober 2019, Vejlefjord Hotel

 

Tilmeldingsfrist

9. august 2019

 

Pris

Kr. 11.600

Klik her for yderligere oplysninger om betalings- og afbestillingsbetingelser.

PLO Efteruddannelse * Kristianiagade 12 * 2100  København Ø * Tel 35448134