Betalingsmarkedets udfordringer og muligheder for kunde og forretning

 

På årets betalingskonference vil der blive set nærmere på, hvordan danske virksomheder absorberer nogle af de nye digitale tiltag der er tilgængelige på markedet, for at kunne tilbyde deres kunder en bedre oplevelse.

 

Apps., point, kryptovaluta, armbånd, biometri eller grab & go-løsninger. Det danske betalingsmarked bugner med nye tiltag og idéer, men dertil kommer spørgsmålene: Er forbrugerne og samfundet klar til at benytte disse løsninger? Kan lovgivning, teknologi og de finansielle institutter følge med? Yderligere er 2018 et år, hvor især udvikling biometri i betalingsløsninger er i højsædet, og hvor Danmark skal sætte ekstra ind for at være med i kampen.

 

 

 

 

Hør bl.a. følgende talere:

  

 

 

  

Ulrik Nødgaard

Direktør

FinansDanmark

 

Tenna Kühlmeier, Betina Andersen & Randi Rehmeir

Regnskabschef, sekretariatschef & mediekoordinator 

Smukfest

 

 

 

Louise Ferslev

Founder

Mymonii

 

 

Jens Engelbrett

Digital Chef

Ok a.m.b.a.

 

Claus Kjeldsen 

CEO & Futurist

Institut for Fremtidsforskning

 

 

 

Simon Færch

Head of Digital Product Innovation

Coop

 

 

 

 

 

 

Tid: 29. maj 2018, kl 08.00 - 15.00

 

Sted: Bella Sky, Center Boulevard 5, 2300 København S

 

Pris:

 

3995 kr. ekskl. moms for direktører, chefer og ledere inden for detail og bank, herunder kortansvarlige, loyalitetschefer, markedschefer og andre med ansvar og interesse for betalingssystemer. 

 

5995 kr. ekskl. moms for leverandører og rådgivere til den primære målgruppe. 

 

3 for 2

Er I flere fra samme virksomhed der ønsker at deltage på konferencen, kan I får 3 deltagere for 2’s pris. Skriv til partnerskab@borsen.dk.

 

Målgruppe

Direktører, chefer og ledere inden for detail og bank, herunder kortansvarlige, loyalitetschefer, markedschefer og andre med ansvar og interesse for betalingssystemer.

 

Tilmeldingen er bindende
Hvis du bliver forhindret, kan du overdrage din plads til en kollega. Husk at informere Børsen Partnerskab på partnerskab@borsen.dk vedrørende navneændringen.

 

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02