Bedre bredbånd i Tisvilde Lunde

 

Bedre bredbånd i Tisvilde Lunde

 

Først og fremmest tak Peter Lauritzen for at tage kontakt til os. Vi sætter stor pris på de lokale ildsjæle, der gør projekter som dette mulige.

 

Vi vil gerne gøre en indsats for at skaffe gode bredbåndsforbindelser til alle danskere, uanset om de bor i store byer eller områder, hvor der er færre huse og længere til nærmeste større by.

 

YouSee vil have mulighed for at levere hastigheder på mellem 20 - 70 bit/s download (indenfor 500 meter af mikro-centralen). Båndbredden til de enkelte adresser afhænger af, hvor det er muligt at placere et teknikskab med en mikro-centrale i lokalområdet. 

 

En fremskudt central er skræddersyet til områder, hvor vi kan opgradere kobbernettet. Grundlæggende har YouSee mulighed for at levere hurtigt bredbånd, hvis denne ene betingelse er opfyldt:

 

1. Mindst 50 husstande fra adresselisten, giver en tilkendegivelse på, at når vi har begge centraler klar, så må vi kontakte husstanden med tilbud om, at vi nu har bedre bredbånd i området og hvilke muligheder vi kan tilbyde.

 

          Standardpriser, vilkår og almindelig binding er gældende ligesom i resten af landet. 

 

Vi vil derfor meget gerne bede om din tilkendegivelse. Dermed er du med til at sikre at du i fremtiden har mulighed for at vælge hurtigere bredbånd i dit lokalområde.

 

Gå ind på fanebladet "tilkendegivelse", hvor du kan melde jeres interesse. Husk, der er ingen binding, men vi vil selvfølgelig gerne have mulighed for at kontakte jer når centralerne er klar, så vi kan tilbyde jer nogle yderst forbedrede muligheder.

 

De bedste hilsener

 

Jonas Johansen

Account Manager

Regional Sales

faellessalg@tdc.dk

 

 

 

 

 

OBS: Opgraderingen af kobbernettet udføres gratis

 

TDC Group - Teglhomsgade 1 - 0900 København