Børsen Executive Club – inspiration til ledelse, strategi og forretningsudvikling

 

Børsen Executive Club er tilbage med et spændende program for sæsonen 2018/2019.

 

 

Børsen Executive Club er en medlemsklub for dig, der har interesse i ledelse, strategi og forretningsudvikling. Til vores møder kommer du i selskab med de dygtigste ledere, bestyrelsesformænd og topchefer, der deler ud af deres erfaringer med strategi og ledelse på topniveau. Bliv inspireret af topchefer, der har skabt ekstraordinære resultater under svære vilkår, har en ledelsesstil udover det sædvanlige eller har formået at føre deres virksomhed frem til stor succes. Alle nuværende og aspirerende ledere, og personer med interesse i strategi og ledelse er velkommen i Børsen Executive Club. 

Et medlemskab af Børsen Executive Club giver adgang til:

  • Otte årlige eksklusive morgenmøder med faglighed, ledelsesudvikling, strategi og forretningsudvikling i højsædet, hvor chefredaktør på Børsen Niels Lunde er vært
  • To årlige eksklusive aftenarrangementer, hvor der fokuseres på ledelse i et nyt perspektiv, med adm. direktør og ansvh. chefredaktør på Børsen Bjarne Corydon som vært
  • Tre valgfrie Børsen-konferencer i perioden
  • Invitere en gæst med til alle Børsen Executive Club-møderne (morgen- og aftenarrangementer) uden beregning
  • At netværke med andre, der interesserer sig for ledelse og strategi
  • Særarrangementer kun for klubmedlemmer

 

Pris: 14.995 kr. ekskl. moms

 

 

Morgenmøderne afholdes på Hotel d'Angleterre i København kl. 8.30-9.30 med morgenmad og mulighed for at netværke fra kl. 8.00 og efter programmets afslutning. Aftenarrangementerne afholdes hos PwC i Hellerup kl. 17-18 med registrering fra kl. 16.30 og med tapas og mulighed for at netværke fra kl. 18.00. Som medlem af Børsen Executive Club er du velkommen til at tage en gæst med til møderne uden beregning. 

 

 Kommende møder i Børsen Executive Club:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgenmøder 08.00 - 09.30

Hotel d’Angleterre
Kongens Nytorv 34
1050 København K

 

Aftenmøder 16.30 - 18.00

PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

 

 

Pris for 12 måneders medlemskab:

14.995 kr. ekskl. moms

 

Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages til andre. Prisen inkluderer din egen deltagelse i alle møder i BEC samt at du kan tage en gæst med. Derudover kan du deltage på 3 af Børsens øvrige konferencer i samme periode.

 

 

Kontakt:

bec@borsen.dk

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02