HVORDAN KOMMER VI I BETRAGTNING TIL DM I MADKUNDSKAB?

For at ansøge om at deltage i DM i madkundskab, skal I have arbejdet med årets tema i madkundskabstimerne. Vil du vide mere om årets tema, og hvordan man kan arbejde med det, kan du med fordel downloade og læse vores undervisningsmateriale.

 

SÅDAN TILMELDER I JER DM I MADKUNDSKAB

Tilmeldingen er åbnet d. 03. december 2018.

For at I får ansøgt korrekt til DM, er det vigtigt, at I læser vores ansøgningsvejledning grundigt igennem. I denne finder I både svar på, hvor og hvordan I ansøger korrekt samt informationer om vigtige datoer for DM.

Skulle I, efter at have læst vejledningen, stadig have spørgsmål til, hvordan I ansøger, er I altid velkomne til at kontakte os på madkamp@madkulturen.dk.

Bemærk at tilmeldingen både foregår på her på Conference Manager og Wetransfer (Hvor dit produkt skal sendes).

 

HVORDAN UDVÆLGES ÅRETS FINALISTER?

Når I har indsendt jeres materialer, vil landets lektorer i madkundskab bedømme, hvordan I har arbejdet med årets tema og Madkamps fagdidaktiske tilgang. Herefter vil de 10 dygtigste klasser blive udvalgt og få direkte besked.

I jeres ansøgning handler det ikke om, at lave den flotteste video eller de mest luksuriøse retter, men derimod om, hvordan I på en seriøs og original måde har grebet årets tema an.