Seminar

  

Det agile Danmark kører på tre hjul

  

Torsdag den 21. marts kl. 13-16

Danske Bank, Auditoriet, Ejby Industrivej 41, Glostrup

 

Hvordan argumenterer du, hvis din organisation er blevet oversvømmet af et agilt rammeværk, der ikke fungerer til alt det, I har brug for?

 

På dette seminar får du et overblik over det agile metodelandskab og viden om, hvilke agile rammeværk, der kan bruges til hvad.

 

Derudover får du et teoretisk velfunderet og praktisk gennemprøvet bud på, hvad der virker og som får selv store og komplekse agile projekter succesfuldt i mål til tiden eller før. Du hører om, hvordan projektdeltagerne hjælper hinanden til at skrue ned for risikoen og op for succesen.

 

Hvad gør I, når I står med et projekt, der SKAL lykkes? Statistikken fra Standish Group fortæller, at det hjælper at køre agilt. Men hvad gør I, hvis I ikke har prøvet at køre agile projekter før eller kun kender til Scrum?

 

Seminaret ledes af Lasse Borris Sørensen, stifter og Agil Coach hos Plan A. Siden 2008 har Lasse brugt cirka 15.000 timer på agile projekter og primært fokuseret på agil coaching af komplekse projekter hos (mellem-)store virksomheder i Danmark.

I 2018 blev Lasse udnævnt til International Ambassadør i Danmark af Agile Business Consortium (tidligere DSDM), der står bag 100.000+ agile projektledercertificeringer på verdensplan.

 

Lasse har udviklet ”Agile On Time” - en operationel, gennemprøvet måde at gennemføre agile projekter på og underviser i denne på et certificeringskursus den 19. – 21. juni 2019. Certificeringen er udviklet og administreres af Agile Business Consortium.

Du får mulighed for at købe en kursusplads til særpris.

 

 

Tilmelding senest den 15. marts

 

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse. Er du ikke medlem koster det kr. 2.200 ekskl. moms.

 

Udeblivelse på dagen og afmelding som ikke er meddelt DPL senest 19. marts kl. 12, vil blive faktureret med kr. 750 ex. moms for medlemmer. For ikke-medlemmer gælder, at beløbet ikke bliver refunderet.

 

 Tilbage til arrangementer

 

 

 

 

 

Program

 

13.00

Velkomst og introduktion

v/Dansk Projektledelse

 

Introduktion til det agile

Agilt metodeoverblik

v/ Lasse Borris Sørensen

 

Pause

 

Praktisk agil projektledelse med et

teoretisk fundament

v/ Lasse Borris Sørensen

 

16.00 Tak for i dag

 

 

 

 

Dansk Projektledelse - Gydevang 39-41 - 3450 Allerød - tlf. 48 24 14 88 - arrangementer@danskprojektledelse.dk