Gazellerne er landets hurtigst voksende virksomheder, og nu kan du få adgang til deres værktøjskasse

 

På årets Børsen Gazelle Accelerator-konferencer kommer du tæt på de seneste års mest succesrige gazellevirksomheder og i selskab med nogle af de største danske iværksættere, når Børsen inviterer til en eftermiddag med inspiration, indsigt og debat.

 

I Middelfart kan du møde Kim Rahbek Hansen fra Sticks'n'Sushi, der fortæller om iværksætteri og hvordan stærk brandforståelse har været med til at skabe en international succes. Vi byder desuden velkommen til Michael Seifert fra Sitecore, der er maratongazelle med ni kåringer i træk, og Lasse Skjønning Andersen fra gazellevirksomheden Grød, som fortæller om exitstrategier og ledelsesudfordringer ved skiftet i roller. Vi går i dybden med, hvorfor faste kerneværdier og virksomhedens why er afgørende for en virksomheds succes.

 

Konferencen er åben for alle og gratis for gazellevirksomheder. Bemærk dog, at der er et begrænset antal pladser. Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen.

 

Se hele programmet her 

 

 

 

 

 

By: Middelfart

 

Tid: Onsdag den 25. april
kl. 14.00 - 19.00

 

Sted: Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

  

Gratis deltagelse for gazellevirksomheder
Årstal skal noteres ved tilmelding. Det er muligt at tilmelde op til tre deltagere fra samme virksomhed.

Bemærk no show-gebyr på 450,- kr. ekskl. moms
Husk derfor at melde afbud på gazelle@borsen.dk.

Pris 995,- kr. ekskl. moms for ikke gazellevirksomheder:
Bemærk at tilmelding er bindende, men at du kan overdrage din plads til en kollega ved at informere os på gazelle@borsen.dk.

 

 

  

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02