Gazellerne er landets hurtigst voksende virksomheder, og nu kan du få adgang til deres værktøjskasse

 

På årets Børsen Gazelle Accelerator-konferencer kommer du tæt på de seneste års mest succesrige gazellevirksomheder og i selskab med nogle af de største danske iværksættere, når Børsen inviterer til en eftermiddag med inspiration, indsigt og debat.

 

I København kan du møde Kim Rahbek Hansen, grundlægger og adm. direktør i den succesfulde restaurantkæde, Sticks’n’Sushi, der i dag tæller 21 restauranter i Danmark, London og Berlin og 1.100 medarbejdere. Hør ham fortælle om, hvordan et utrætteligt fokus på kvalitet, æstetik og virksomhedskultur har været altafgørende for den ekstraordinære succes. Du kan desuden møde den succesrige gazellevirksomhed Lakrids by Johan Bülow og virksomheden Neurons Inc., som blev nr. 12 på gazellelisten 2017 med en imponerende vækst på næsten 1300 pct. Vi går i dybden med de praktiske erfaringer og debatterer gazellernes strategier inden for internationalisering, ledelse og branding.

 

Konferencerne er åbne for alle og gratis for gazellerne. Bemærk dog, at der er et begrænset antal pladser. Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen.

 

 

Se hele programmet her 

 

  

 

 

By: København

 

Tid: Onsdag den 9. maj 
kl. 14.00 - 19.00

 

Sted: Børsbygningen, Slotsholmen, 1217 København K

 

Gratis deltagelse for gazellevirksomheder
Årstal skal noteres ved tilmelding. Det er muligt at tilmelde op til tre deltagere fra samme virksomhed.

Bemærk no show-gebyr på 450,- kr. ekskl. moms
Husk derfor at melde afbud på gazelle@borsen.dk.

Pris 995,- kr. ekskl. moms for ikke gazellevirksomheder:
Bemærk at tilmelding er bindende, men at du kan overdrage din plads til en kollega ved at informere os på gazelle@borsen.dk.

 

 

  

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02