Lær af de bedste

 

Bliv inspireret af Danmarks skarpeste Gazelle-virksomheder og iværksættere

 

På Børsen Gazelle Accelerator 2019 får du mulighed for at udvikle din forretning og tage den til nye højder. Du kommer tæt på de mest succesrige gazellevirksomheder og i selskab med nogle af de største danske iværksættere, når Børsen inviterer til en eftermiddag med inspiration, indsigt og debat. Gennem inspirerende cases og workshops kan du blive klogere på de typiske udfordringer for små og mellemstore virksomheder, såsom digitalisering og opstart af eksport, og du får sparring til at videreudvikle din egen virksomhed.

 

Som noget nyt i år tilbyder vi en række workshops, som specifikt er udformet til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med de typiske udfordringer, som vækstvirksomheder støder på. Som deltager i workshoppen vil du blive guidet igennem en aktuel case eller problemstilling for mindre vækstvirksomheder af vores eksperter, som desuden vil bidrage med input og sparring i forhold til at udvikle din virksomhed yderligere og tage den til nye højder.

 

Konferencen er åben for alle, og som gazellevirksomhed kan du og yderligere to kolleger deltage gratis. Bemærk dog, at der er et begrænset antal pladser.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

Se hele programmet her

 

 

 

 

 

 

 

By: Aarhus

 

Tid: Tirsdag den 9. april
kl. 14.00 - 19.00

 

Sted: Hermans, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C

 

Gratis deltagelse for gazellevirksomheder
Årstal skal noteres ved tilmelding. Det er muligt at tilmelde op til tre deltagere fra samme virksomhed.

Bemærk no show-gebyr på 450,- kr. ekskl. moms
Husk derfor at melde afbud på gazelle@borsen.dk.

Pris 995,- kr. ekskl. moms for ikke gazellevirksomheder


Bemærk at tilmelding er bindende, men at du kan overdrage din plads til en kollega ved at informere os på gazelle@borsen.dk.

 

Bemærk at der tages forbehold for fejl og ændringer. 

 

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02