Bornholms Erhvervsservice inviterer til åbent hus

Kåring af ”Årets virksomhed 2018”
Bornholms Erhvervsservice uddeler d. 23. maj 2018 for anden gang prisen "Årets virksomhed".

 

Prisen er årligt tilbagevendende, og vil fra år til år have fokus på forskellige typer virksomheder blandt de mange virksomheder, der udvikler Bornholm. Sidste års vinder blev iværksættervirksomheden Ailefo, der producerer økologisk modellervoks.

 

I år er fokus rettet på etablerede virksomheder, der i dag har mindst 5 medarbejdere. Virksomhederne skal være CVR-registreret på Bornholm.

 

Virksomhederne vil blive vurderet af et dommerpanel, som er sammensat af forskellige grene af det bornholmske erhvervsliv - både på virksomheds- og erhvervsfremmesiden. Prisen overrækkes af borgmester Winni Grosbøll.

 

Læs mere om prisen og sidste års vinder, her

 

Se videopræsentationer af de nominerede virksomheder, her

 

Hvordan får SMV’erne rockstjernestatus?
De små- og mellemstore virksomheder (SMV’erne) er rygraden i dansk erhvervsliv og burde på den måde have ”rockstjernestatus”. Men de halter bagefter med hensyn til vækst, når vi sammenligner med vores nabolande.

 

Til arrangementet drøftes, hvordan de lokale SMV’ere bedst kan udvikle sig og samtidig være med til at skabe vækst og udvikling i det bornholmske samfund.  Der vil også blive skelet til anbefalingerne fra forenklingsudvalget ift. offentlig erhvervsfremme fra april 2018.

 

Bornholms Regionskommune - Landemærket 26 - 3700 - Rønne - 56929999 - vaekstforum@brk.dk