Åben Forskning - Få et kig ind i diabetesforskningens verden

Der er gang i masser af spændende forskning på SDCC: Nogle projekter er lige på trapperne med nye resultater, andre er godt i gang med forsøg, tests og beregninger, mens nogle projekter kun lige er startet.

 

Men hvad handler den nye forskning om? Hvilke områder er forskerne optaget af, hvor kan der være ’breaking news’ på vej, og hvordan kan de kommende års forskningsresultater måske være relevante for dig?

 

Det kan du blive klogere på til vores arrangement Åben Forskning, som vi holder på SDCC d. 7. januar kl. 17-19.30. Her hyldes nysgerrigheden, videnskaben og fremtiden:  Vi giver dig et kig ind i forskernes ’maskinrum’ og løfter sløret for nogle af de projekter, der er godt i gang. Du kan derfor både høre korte oplæg om ny og spændende forskning, og du kan få en snak med forskerne om deres projekter, deres forventninger til projekterne, og du kan spørge til de emner, der interesserer digLæs mere om de tre udvalgte forskningsoplæg under fanen "Program". 

 

Åben Forskning er arrangeret af SDCC i samarbejde med vores brugergruppe, der har ønsket, at alle interesserede får mulighed for et kig ind i diabetesforskningens verden. Arrangementet er derfor åbent for alle – både dig, der har diabetes og er tilknyttet SDCC, er tilknyttet andet behandlingssted, er pårørende eller på anden måde er interesseret i området. Det er gratis at deltage, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

 

Tilmeld dig ovenfor via fanen "Tilmelding".

 

Vi glæder os til at se dig d. 7. januar.

Steno Diabetes Center Copenhagen - Niels Steensens Vej 2 - 2820 - Gentofte