Jolanta Reingarde, PhD

Seniorforsker og analytiker ved det Europæiske Institut for Ligestilling mellem Mænd og Kvinder (EIGE) siden 2010. Her står hun i spidsen for enheden for forskning, statistik og indekser, som bl.a. arbejder med udvikling af Ligestillingsindekset og de årlige progressionsrapporter om implementeringen af Beijing-handlingsplanen. Reingarde har studeret sociologi ved Vytautas Magnus Universitet i Kaunas, Litauen. 

 

Matias Pollman-Larsen

Hovedleder hos The Boston Consulting Group, som fokuserer på store transformationer og ’social impact’-indsatser. Pollman-Larsen er skribent på en række rapporter om kønsdiversitet med fokus på den forretningsmæssige værdi, som diversitet kan tilføre den danske økonomi og samfundet som helhed. Han rådgiver om, hvordan organisationer drager fordel af diversitet, om politikker og andre emner vedrørende diversitet.

 

Kirsten Nielsen

Talent Pipeline Manager ved Nordea, Trading Technology. Hun har arbejdet med softwareudvikling, forandringsledelse og projekt- og programledelse. Siden 2001 har hun arbejdet som leder i forskellige roller for medarbejdergrupper på mellem syv og 35 ansatte.

 

Sana Mahin Doost

Forkvinde for Danske Studerendes Fællesråd (DSF).

 

Tor Noema Nørgaard

Uddannelsespolitisk Koordinator i Polyteknisk Forening, DTU.

 

Jacob Graack

Adjunkt ved pædagoguddannelsen, Københavns Professionshøjskole, hvor han underviser på forløbene ’Køn, seksualitet og mangfoldighed’ og ’Kulturmøde og interkulturalitet’. Graack er uddannet pædagog og cand.mag. i pædagogik fra Københavns Universitet. Normkritisk og -kreativ oplægsholder og aktivist.

 

Camilla Rosengaard

Kommunikationschef på IT-universitetet i København. Hun er overordnet ansvarlig for, at ITU øger andelen af kvindelige studerende på universitetet.

 

Sara Louise Muhr (moderator)

Professor på Copenhagen Business School, Institut for Organisation, samt platformsdirektør for initiative ‘Business in Society Platform Diversity and Difference’. Saras forskning er fokuseret på kritiske perspektiver på HRM og ledelse, og hun har bl.a. arbejdet med konsulentfirmaer, IT-virksomheder, servicevirksomheder, poledance-studier, politiet, forsvaret og ledernetværk.

Copenhagen Business School (CBS) - Solbjerg Plads 3 - 2000 - Frederiksberg - +45 38153815 - conferences@cbs.dk