Vi afholder symposiet igen 23. - 24. maj 2018 - læs mere her

 

Velkommen til Symposiet Projektledelse


Dansk Projektledelse, vil gerne byde alle med interesse for projektledelse, velkommen til symposiet, som afholdes 23. – 24. maj i København.

2017 er året, hvor vi på flere områder hæver ambitionsniveauet og fornyer symposiet, for at give jer som deltagere, endnu mere værdi med hjem fra de to intense konferencedage


Symposiet afholdes hos IDA Mødecenter, beliggende i hjertet af København. 


Projektledelse - også i fremtiden
 

Professionen og faget projektledelse har igennem de seneste årtier udviklet sig hastigt – og det vil fortsætte.
Vi tror på projektledelse – også i fremtiden, og har derfor valgt netop det udsagn, som overordnet tema for årets symposie. Det spændende bliver, hvilken projektledelse vi kommer til møde i fremtiden? Forhåbentlig vil årets symposie levere flere gode svar på netop det spørgsmål.

Læs mere i denne intro-artikel om symposiet.

 
Den interaktive konference om projektledelse

Karakteristisk for symposiet har altid været de mange impulser kombineret med en høj grad af interaktion med symposiets deltagere – og det fastholder vi selvfølgelig også i år. Som supplement til den velkendte casemodel introducerer vi i år tre nye seminarmodeller: workshop, masterclass og paneldebat. De nye modeller vil nuancere og skabe mere diversitet seminarerne imellem, og er frem for alt, også mere egnet til behandling af temaer i et fremtidsperspektiv.

 

Plenumsessioner
Symposiet byder på fire spændende og meget forskellige fremtidsorienterede plenumsessioner. Vi skal høre om fremtiden for projektledelse i den agile organisation; om kollektiv ledelse i fremtidens organisationer; om digital livsstil og digitale trends og
sidst, om en kulturtransformation og dens betydning for en større bank. De fire sessioner leveres af særdeles erfarne indlægsholdere, som alle er anerkendte kapaciteter på hver deres område.

  

Hvorfor skal du deltage i symposiet?
Som på tidligere års symposier får du også i år metoder, værktøjer, gode ekspertråd og vejledninger med hjem. Derudover vil symposiet plante en masse nye tanker, og inspirere dig til at løfte blikket, og selv tænke videre i nye baner.


Symposiet skal fungere som en katalysator, der kan få noget nyt til at gro; hvor dem, som driver de enkelte seminarer, også har til opgave at koble folk sammen i nye relationer og brugbare netværk.

 

Download

programbrochure

 

 

 

 

Download artikel

Projektledelse - også i fremtiden

 

 

 

Symposiet afholdes i samarbejde med:

 

Dansk Projektledelse  Gydevang 39-41  3450 Allerød  +45 48 24 14 88  symposiet@danskprojektledelse.dk