Sekretærens trivsel og udvikling i en travl hverdag

På dette kursus arbejder vi med arbejdsglæde, gensidige forventninger, forebyggelse af konflikter, kommunikation med patienter, kolleger og arbejdsgivere. Vi vil også drøfte sekretærens administrative opgaver, nye kompetencer, effektivisering og uddelegering af arbejdsopgaver.

 

Formålet med kurset er, at du som sekretær i almen praksis får ideer og inspiration til, hvordan du kan aflaste lægen i hverdagen. På kurset tager vi udgangspunkt i dagligdagen i en lægepraksis.

 

Indhold og form

På kurset arbejder vi med arbejdsglæde, gensidige forventninger, forebyggelse af konflikter, kommunikation med patienter, kolleger og arbejdsgivere. Vi vil også drøfte sekretærens administrative opgaver, nye kompetencer, effektivisering og uddelegering af arbejdsopgaver.

 

Har du ønsker til emner, vi skal berøre på kurset, så send dem til kursusleder Nina Lakner Aagaard på laknernina@hotmail.com senest tre uger før kurset.

 

Kurset gennemføres som katedral undervisning med aktiv deltagelse og spørgsmål til underviser og medkursister. Der vil især være fokus på dialog, øvelser, oplæg og cases.

 

Målgruppe

Lægesekretærer, sekretærer eller andre praksispersonaler, der er interesseret i trivsel i dagligdagen og som skal - eller allerede varetager - sekretærfunktioner i almen praksis.

 

Underviser

Jesper Bay-Hansen, speciallæge i almen medicin, forfatter og specialist i klinisk sexologi

 

Kursusleder

Nina Lakner Aagaard, praksissekretær

 

Tid og sted

8. maj 2018, IDA Mødecenter

Kurset afholdes fra kl. 9.00 - 16.00 med ankomst og morgenmad fra kl. 8.30

 

Tilmeldingsfrist

8. marts 2018

Efter endt tilmeldingsfrist kan der forekomme ledige pladser. Dette vil fremgå af hjemmesiden.

Ønsker du at tilmelde dig kurset efter endt tilmeldingsfrist, skal du kontakte kursussekretariatet på kurser.plo@dadl.dk

 

Pris

Kr. 3.100,-

Betaling af kurset sker med MasterCard eller Visa/Dankort ved tilmelding

 

 

 

PLO Efteruddannelse * Kristaniagade 12 * 2100 * København Ø * CVR. 10526280 * www.plo-e.dk