Privatlivspolitik

Madkulturen

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Madkulturen (i det følgende benævnt "Dataansvarlig") (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

 

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Madkulturen

CVR: 33560338

Maglegårdsvej 12

4000 Roskilde

 

2. Beskrivelse af behandlingen

Formål

  1. Levering af vores ydelse: Personoplysninger indtastet af Dataansvarlig ved udsendelse af invitationer samt personoplysninger indtastet af konferencedeltageren ved online tilmelding på tilmeldingswebsitet anvendes til formål relateret til afholdelsen af arrangementet, herunder håndtering af din tilmelding, opkrævning af betaling, opkrævning af no-show gebyr mv.
  2. Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside: Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på tilmeldingswebsitet og de ydelser vi tilbyder. Se nærmere herom i vores cookie-politik.
  3. Statistik: Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for brugen af vores tilmeldingswebsite.

Kategorier af personoplysninger

Kategorierne af personoplysninger afhænger af anvendelse af Conference Manager™, og herunder tilmeldingswebsitet.

Nedenfor er angivet forskellige kategorier af personoplysninger, der bliver behandlet om dig:

  1. Almindelige personoplysninger:
    • Fornavn, Efternavn, E-mail, Mobiltelefon, Skolens postnr., Skolens by, Skole, Skolens Region, Har du deltaget i et af Madkamp tidligere lærerkurser?, Foto- og film tilladelse - Samtykke til at anvende billeder og filmklip, hvori du indgår


Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
  • Online kilder f.eks. sociale medier, der er offentligt tilgængelige, hvis du vælger at indsætte link til din profil.

Modtagere

Vi kan dele dine personoplysninger med:

  • Foredragsholdere og konferencelokationer
  • Leverandører, herunder Conference Manager A/S (databehandler).
  • Offentlige myndigheder
  • Samarbejdspartner, herunder Professionshøjskolen Absalon, Københavns Professionshøjskole, Professionshøjskolen University College Nordjylland, University College Lillebælt, VIA University College, University College Syddanmark. 

Opbevaring

Vi vil opbevare personoplysninger op til 5 måneder fra arrangementet afslutning d. 30. nov. 2019.

 

3. Konsekvenser ved behandlingen

Ved indtastning af almindelige personoplysninger kan disse blive gjort offentligt tilgængelige gennem en online deltagerliste, ligesom der ved fysiske arrangementer kan blive udarbejdet navneskilte og/eller udleveret en fysisk deltagerliste.

 

4. Pligtmæssig information

Oplysningerne: Fornavn, Efternavn, E-mail, Mobiltelefon, Skolens postnr., Skolens by, Skole, Skolens Region, Har du deltaget i et af Madkamp tidligere lærerkurser?, Foto- og film tilladelse - Samtykke til at anvende billeder og filmklip, hvori du indgår er obligatoriske. Andre oplysninger kan under tilmelding også vise sig at være obligatoriske ud fra andre valg foretaget. Hvis du ikke giver disse oplysninger, så er det ikke muligt at foretage en tilmelding til arrangementet.

 

5. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at: Kontakte den Dataansvarlige beskrevet i punkt 1.

 

 

Sidst opdateret: 7. jun. 2019 11:48