Fra usund til sund arbejdspladskultur

21. januar 2019 kl. 12.30-15.40 i Gråsten

 

“Culture eats strategy for breakfast” er et citat, der har vundet mere og mere ind i tankerne hos ledere. Men hvordan er det nu med kultur? Vi er alle enige om, at en sund og god arbejdspladskultur er med til at sørge for, at folk trives og er tilfredse med deres arbejde. Men hvordan får vi fat og øje på noget, der er så diffust? Hvordan kan vi arbejde med kulturændringer i vores organisation?

 

Kom og bliv inspireret af freelancekonsulent Nadia El-gendi og Bente Normann Kaehne, leder af Gråsten Plejecenter.

 

Kom og vær med, når freelancekonsulent Nadia El-Gendi åbner op for sin mangeårige erfaring med arbejdspladskultur. Lær at se, hvem der har indflydelse på kulturen og få et sprog, der kan hjælpe med at få fat og øje på arbejdspladskulturen.

Nadia El-Gendi har stor erfaring på kulturområdet og har senest i juni 2018 præsenteret sit kulturoplæg for Statsministeriet. Der er et stort behov for at tænke kulturforskelle og arbejdspladskultur ind på arbejdspladsen. Derfor opfodrer vi til, at du deltager i dette arrangement.

 

Mød også Bente Normann Kaehne, leder af Gråsten Plejecenter, der vil fortælle om stedet og om, hvorfor socialt ansvar er en del af kulturen, bl.a. hvad det betyder for deres dagligdag, og hvilken betydning socialt ansvar har i tiltrækningen af nye kollegaer – især dem fra kanten af arbejdsmarkedet. Gråsten plejecenter modtog bl.a. CSR People Prize i 2012 og har stor erfaring med socialt ansvar.

 

Arrangementet vil bestå af oplæg, øvelser og refleksionspauser, så du går derfra med konkrete redskaber til at kunne gøre en forskel, uanset din formelle position i hierarkiet.

 

Ubytte

    • Inspiration til, hvordan du kan skabe en sund arbejdspladskultur
    • Viden om kulturforskelle og om, hvordan sproget påvirker kulturen i organisationen
    • Redskaber og konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde med kulturændringer i din organisation.

Arrangementet henvender sig til: ledere, driftledere, teamleder, HR og TR, dvs. alle i organisationen, som i bund og grund arbejder med at optimere arbejdspladskulturen.

 

Pris: Det er gratis at deltage. Maks to deltagere pr. virksomhed.

 

Tilmeldingsfrist: 13. januar 2019

 

Arrangementet holdes i samarbejde med: 

 

Cabi - bedre arbejde til flere

Aarhus: Åboulevarden 70,3., 8000 Aarhus C, 86 12 88 55

København: Njalsgade 73, 2300 København S, 86 12 88 55

Se flere arrangementer her

Du kan læse mere om Cabis Persondatapolitik på dette link

Medlemsskab af VirksomhedsnetværkCabi kan afmeldes via mail til virksomhedsnetvaerkcabi@cabiweb.dk (udmeldling registreres inden for 1-3 dage).