Klar kommunikation

Kursusnummer: 9213119

 

Det gode resultat af en samtale afhænger af nærvær, humør, påvirkning og hvilken holdning du har til personen og ‘sagen’. Den gode samtale vokser ud af den jord, den er kommet af. Er der en god stemning inden for praksis, vil det gavne kommunikationen og omvendt. 

 

Hvor kommunikationen tidligere, for hovedpartens vedkommende, foregik mellem læge og patient, foregår den i dag ofte også mellem praksispersonalet og patienten. Uddelegering af konsultationer til praksispersonalet, har medført øget behov for en klar og sikker kommunikation mellem dig og patienten og mellem dig og lægen. Praksispersonalet giver både beskeder, svar og vejledning og alle skal være trygge ved denne uddelegering. 

 

Formålet med kurset er at styrke kommunikationen mellem dig og patienten og inden for praksis. 

 

Indhold og form

Kurset tager afsæt i kommunikationens væsen. Hvad er udgangspunktet for en god kommunikation? Hvordan sikrer du, at den besked du har fået af patienten, også er den besked, der bliver givet videre til lægen? Og svarer opfattelsen af det sagte til det, du sagde eller mente? Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med kommunikationen, så den bliver nærværende og anerkendende. 

 

Du kommer til at arbejde med en række små øvelser og aktive samtaler. Vi kommer også ind på det psykiske arbejdsmiljø, anerkendelse og konceptet FISH!

 

Målgruppe

Personale i almen praksis.

 

Underviser

Mette Berner, certificeret FISH! facilitator

 

Kursusleder

Michala Eich, konsultationssygeplejerske

 

Tid og sted

7. november 2019, Hindsgavl Slot, Middelfart

Kurset afholdes fra kl. 9.00 - 16.00 med ankomst og morgenbrød/kaffe fra kl. 8.30.

 

Tilmeldingsfrist

7. september 2019

 

Efter endt tilmeldingsfrist kan der forekomme ledige pladser. Dette vil fremgå af hjemmesiden.

Ønsker du at tilmelde dig kurset efter endt tilmeldingsfrist, skal du kontakte kursussekretariatet på kurser.plo@dadl.dk

 

Pris

Kr. 3.200,-

Betaling af kurset sker med Visa/Dankort eller MasterCard ved tilmelding.

PLO Efteruddannelse * Kristianiagade 12 * 2100  København Ø * Tel 35448416