Praksismanagerkonference 2021

Kursusnummer: 9210521

Praksismanagerkonferencen er en årlig tilbagevende begivenhed, hvor jobbet som praksismanager er i centrum.

Årets konference kommer til at handle om kommunikation.   

Vi kigger nærmere på, hvordan din og dine kollegers adfærd og kommunikation påvirker trivsel og det gode arbejdsmiljø, og hvordan man med god kommunikation kan undgå konflikter. Vi har inviteret to oplægsholdere:

Lars Mogensen holder oplæg, temadage og uddannelse indenfor konflikthåndtering og kommunikation. Lars er ude hos virksomheder, kommuner, skoler og organisationer som oplægsholder på temadage, kurser og på-vej-hjem-arrangementer. Han har udgivet bøgerne “Håndbog for hverdagens krigere” og “Konflikter - sådan tackler du dem”, og har skabt uddannelsen “Konfliktcoach”.

Hvordan påvirker din adfærd og kommunikation dine omgivelser?

Kom med på en rejse gennem Lars’ egne oplevelser og videre ud i din egen virkelighed på jobbet og derhjemme.

  • Stammesprog
  • Din indre dialog
  • Jantelov, selvværd og nærvær
  • Bliv bedre til at tackle den vanskelige samtale
  • Hvad er personligt ansvar egentlig?
  • Det værdige budskab
  • Samarbejde i hverdagen - den ultimative udfordring

Med humor, historier og nærværende indlevelse, vil Lars tage os med en tur i det konfliktfyldte farvand i relationen mennesker imellem.

Juliane Dinesen er praktiserende læge og medforfatter til bogen ”Den gode patientsamtale”. Hun har beskæftiget sig med kommunikation i sundhedsvæsnet siden 2003 og har som certificeret underviser i kommunikation efter Calgory-Cambrigde metoden undervist og holdt foredrag på sygehuse, i region, kommuner og virksomheder.

Det kommunikerende lægehus

Hvordan skaber man en kommunikationskultur i lægehuset, der styrker trivsel både for patienter og kollegaer? Hvad er kernen i den gode patient dialog- og hvordan kan principperne overføres til samarbejdsrelationer og intern kommunikation i lægehuset?

I lægehuset påvirker kommunikationen personalets trivsel, hvilket er synligt for patienterne i venteværelset, i konsultationen og i telefonen. Vi har brug for en god kommunikations kultur med hinanden internt i lægehuset og med vores patienter.  Som praksismanager har du en udfordrende rolle med ansvar for trivsel i huset, samtidig med at være bindeled mellem lægerne/chefen og medarbejderne. Hvordan passer du på dig selv- og hvem passer på dig! Kommunikation er en nødvendig ressource for at opnå dette. Oplægget vil give indblik i de redskaber som kan facilitere en god.

Form og Indhold:

Dagen vil veksle mellem foredrag, workshops og erfaringsudveksling, og der vil naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål. Dagen vil give dig rig mulighed for inspiration og styrke dit netværk.

 

Dagen sluttes af med en netværksmiddag, hvor der bliver rig mulighed for at udveksle erfaringer med gode kollegaer.

 

Målgruppe:

Praksismanagere

 

Kursusleder:

Jeanette Oxholm, praksismanager

Facilitator:
Heidi Bøgelund, ph.d., chefkonsulent, uddannelseskonsulent i PLO-e.

Dato:

Torsdag den 4. november 2021

Tilmeldingsfrist:

Mandag den 15. februar 2021

Pris:
Kr. 3.900,-

Sted:
Comwell H. C. Andersen, Odense