Rheumatologi i almen praksis - AFLYST

Alle læger kender patienten, som kommer med et eller flere smertende led og måske muskelømhed. Formålet med kurset er at øge dine muligheder for at vurdere, om smerterne skyldes en reaktiv artrit, urinsur gigt, reumatoid artrit, LED, D-vitaminmangel eller noget helt andet. Efter kurset vil du være bedre til at vurdere, hvordan du bedst kommer diagnosen nærmere, hvilke blodprøver der skal tages, hvad du kan udrede af svaret, og hvornår du skal sende patienten videre.


På kurset vil du få en vejledning i, hvordan du bedst kommer diagnosen nærmere. Du vil få et grundlag for at vælge de rigtige blodprøver og undgå de overflødige. Vi gennemgår også den blodprøvemæssige udredning og nyere behandling inden for reumatologien - Hvornår skal patienten sendes videre? Hvad er behandlingstilbuddet? Hvordan er det med fiskeolie, E-vitamin m.m.? Du vil desuden blive vejledt i ledundersøgelser.


Kurset gennemføres som en kombination af katedral undervisning, gruppearbejde, patientdemonstration og hands-on-øvelser.


Målgruppe
Praktiserende læger.


Undervisere
Lars Juul, overlæge
Jens Skøt Hindrup, overlæge
Jan Pødenphant, overlæge, dr.med.


Kursusleder
Jakob Olsen, alment praktiserende læge


Tid & sted
20. – 21. april 2020, IDA Conference, København


Tilmeldingsfrist
20. februar 2020 (få pladser tilbage)

 

Pris
6.900 kr.

Eksternatkursus -  Kurset er uden overnatning.

 

 

 

PLO Efteruddannelse * Kristianiagade 12 * 2100  København Ø * Tel 35448134