De 7 gode vaner i almen praksis

Er din hverdag for travl? Løber du rundt i klinikken det meste af dagen? Har du svært ved at lande alle boldene? Har du brug for at falde ned om aftenen? Er du i tvivl om du anvender din tid – og dit liv – rigtigt? Vil du styrke dit lederskab både af andre og dig selv? Vil du minimere konflikter? Vil du styre din egen tid? Vil du løfte din økonomi? Hvis ja til bare et af spørgsmålene, så vil kurset være brugbart for dig.

 

Almen praksis udgør en hjørnestenen i sundhedsvæsnet. Arbejdsbyrden er blevet større, kravene til faglighed, samarbejde og ledelse vokser og mange oplever et stigende pres også fra patienterne. Der er mange ideer og visioner for ”den praktiserende læge” og der er mange udfordringer, som kan tage styringen over dig og din klinik. Hvis du ønsker at have mere overskud og varetage tydeligere ledelse i din hverdag, er det afgørende, at du får udviklet gode vaner, både på det personlige og på det professionelle plan.

Med kurset "7 gode vaner" vil du blandt andet blive styrket i din prioritering, din kommunikation, dit samarbejde og din ledelse. Du vil opleve at få mere tid til rådighed og blive inspireret til at kunne løse konflikter - måske endda før de egentlig opstår.

 

Kurset tager udgangspunkt i en af de mest veldokumenterede metoder til at styrke såvel samarbejdsevnen som den personlige vækst, nemlig Stephen R. Coveys; 7 Gode Vaner. Bogen "7 Gode Vaner" kan med fordel læses inden kurset, men det er ikke en nødvendighed. Disse syv vaner handler om:

 

Disse syv vaner handler om:

 

• At være proaktiv – have fokus på det du kan gøre noget ved
• At begynde med slutningen – have fokus på et højere mål
• At gøre det første først – prioriterer og planlægge
• At tænke vind-vind – etablerer tillidsfulde relationer
• At søge først at forstå, dernæst at blive forstået – brug tid på at forstå andres behov
• At skabe synergi – udvikle nye løsninger
• At slibe saven – øge motivationen og sæt tid af til fornyelse

 

Kurset er et tre dages kursus med undervisning, workshop, gruppearbejde og selvstændig refleksion.

 

Ca. 3-4 uger før kurset vil du modtage materiale, hvor du elektronisk får mulighed for at indhente en 360 graders evaluering af dig selv. Det opfordrer vi dig til at benytte dig af. Du vil også modtage nogle spørgsmål, som vi vil bede dig overveje inden kurset. 360 graders evalueringen vil primært være til anvendelse for dig selv, men vil også kort indgå i kurset, resultatet forbliver anonymt for andre. Mere information følger.

 
Målgruppe

Kurset henvender sig til praktiserende læger, der ønsker at styrke motivationen såvel som den personlige og faglige udvikling. Bemærk, at der også er et 2-dags kursus for personale.


Underviser
Jannick B. Pedersen, direktør og partner i Franklin Covey Nordic


Kursusleder

Anette Skov, alment praktiserende læge, facilitator i 7 gode vaner og har eget lægehus, hvor byggestenen er ”7 gode vaner”.


Tid & sted
7. – 9. september 2020, Comwell Kellers Park, Vejle

Internatkursus - overnatning er incl.


Tilmeldingsfrist
29. juni 2020


Pris
19.700 kr.

 

Kurset er godkendt i Fonden for Almen Praksis til 3 dages tabt arbejdsfortjeneste á 4.000 kr., 3 dages kursusafgift á 2.400 kr. og transportudgift max. 1.500 kr. 

 

 

PLO Efteruddannelse * Kristianiagade 12 * 2100  København Ø * Tel 35448134