Optimer din praksis med behandlerteams og ”tid samme dag” - AFLYST

Vi vil på kurset arbejde med nye måder at lede og drive praksis på med konkrete tiltag som ”behandlerteams” og ”tid samme dag”.

 

Formålet med kurset er at give dig inspiration og værktøjer, så du kan anvende de kompetencer og ressourcer, der er i klinikken optimalt – både dine egne og dit personales. Det vil gøre det muligt for dig at optimere den daglige drift, forbedre praksissens økonomi og ikke mindst frigive mere tid til dig selv.

 

Vi vil konkret se på, hvordan du kan indføre ”behandlerteams”, der kan kombineres med ”tid samme dag”. Vi arbejder ud fra erfaringer, der allerede er gjort ved udvikling og implementering af disse begreber i almen praksis. Erfaringer der omhandler, hvad det har betydet både i forhold til patienter, personale og økonomi. Vi vil således også se på, hvad der skal til, for at indføre denne nye måde at drive praksis på herunder fordele og ulemper, samt hvordan du konkret kan komme i gang.

 

Kurset vil give dig inspiration og værktøjer til, hvordan du konkret kan udvikle og optimere din praksis både i forhold til den daglige ledelse og driften af din klinik.

 

Undervisere
Lise Elkjær, direktør og cand.theol. har over 15 års praktisk erfaring som iværksætter, leder og konsulent indenfor Ledelse og Human Ressources med særligt fokus på leder, medarbejder- og forretningsudvikling. 

 

Kursusleder
Holger Kjær, alment praktiserende læge og medindehaver af klinikken ”Familielægerne i Horsens”. Ud over at være læge, indehaver og daglig leder har han indført ”Behandlerteams” og ”Tid samme dag” i sin praksis.

 

Tid & sted
12. maj 2020, Hindsgavl Slot, Middelfart

 

Tilmeldingsfrist

18. marts 2020

 

Pris 
3.700 kr.

 

PLO Efteruddannelse * Kristianiagade 12 * 2100  København Ø * Tel 35448134