MR alumnearrangement - faglig eftermiddag

Vi byder alle nuværende studerende og tidligere alumner på Master i rehabilitering og andre interesserede til en forhåbentlig berigende og hyggelig eftermiddag på REHPA i Nyborg. 

Formålet med temaeftermiddagen er dels at præsentere nyeste forskning om et af de helt centrale elementer i rehabiliteringspraksis, nemlig målsætning. Og dels at give mulighed for at mødes med andre, der er interesseret i rehabilitering.

Programmet for dagen:
Merete Tonnesen, ph.d.-studerende v. Aarhus Universitet:
Oplæg: Målsætning i rehabilitering ved Parkinsons sygdom: Håb, logikker og temporaliteter

Sally Boa, ph.d. og seniorforsker v. University of Stirling and Strathcarron Hospice.
Oplæg:Goal setting in palliative rehabilitation. (oplægget er på engelsk)

Jette Thuesen, ph.d. og seniorforsker v. REHPA
Oplæg: Samarbejde med mennesker med demens om målsætning i rehabilitering – en svær kunst.


Har du stadig kontakt til nogle af dine tidligere medstuderende, må du meget gerne sikre, at de også har fået en invitation. Du er velkommen til at invitere en fagkollega med.

På grund af corona restriktioner, er der kun plads til 30 fysiske deltagere i år. Hvis du ikke når at få en plads, er det muligt at komme på en venteliste, og få tilbudt en plads ved eventuelle afbud. Det er derudover også muligt at følge arrangementet online. Alle der tilmelder sig som online-deltagere, vil på et senere tidspunkt modtage information omkring videolink og opkobling til arrangementet.

Arrangementet foregår den 23. november kl. 15.00-18.00. Vi byder på kaffe, kage og frugt på dagen.
Da vi slutter dagen kl. 18.00, vil der være god mulighed for at aftale at spise ude sammen i Nyborg eller Odense efterfølgende.

Syddansk Universitet - Campusvej 55 - 5230 - Odense M - kurser@sdu.dk