Hvordan genstarter vi Danmark?

 

Kom til webinar den 19. maj kl. 17.00 og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid

 

Danmark er ved at åbne op igen efter den største sundhedskrise i nyere tid. Nu står vi foran en økonomisk krise, som ingen kender omfanget af. Krisepakker, konkurser og restriktioner er fulgt i kølvandet på nedlukningen, og det er endnu for tidligt at få et overblik over den samlede regning, der indtil videre har rundet flere hundrede milliarder kroner. På dette webinar kan du blandt andet få en status på dansk økonomi og høre om perspektiver og nye muligheder for en lysere – og måske endda grønnere - fremtid. For selv i krisetid er der måske noget om det gamle ordsprog; intet er så galt, at det ikke er godt for noget.

 

Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i Axcelfuture Joachim Sperling står klar bag kameraet til at gå tre runder igennem med moderator og journalist Nynne Bjerre Christensen, der styrer slagets gang. Vi byder velkommen til 40 minutters faglig og saglig debat, hvor du også får mulighed for at stille spørgsmål.   

 

Hvis du tilmelder dig, vil du efterfølgende modtage en mødeindkaldelse, hvori du finder videolinket til webinaret. Desuden vil du også på dagen for webinaret få tilsendt en e-mail med videolinket til webinaret.

 

Er du forhindret i at deltage, vil du fra den 20. maj få muligheden for at gense webinaret her

 

PFA Pension - Sundkrogsgade 4, - 2100 - Kbh Ø - 39175000 - aktiv@pfa.dk