24. august 2017

 

SOMEWHERE IN COPENHAGEN

 

 

TestExpo™ Hackathon 2017  

Formålet med TestExpo Hackathon er at udfordre danske testprofessionelle og identificere Danmarks bedste testteam. Deltagerne får indsigt i hvordan andre testteams arbejder med test og derigennem sikre vidensdeling på tværs af deltagerne.

 

I samarbejde med en større dansk virksomhed, stilles der en case (et reelt softwareprodukt), som sætter rammerne for de deltagende testeams og udfordrer deres viden inden for test, QA og effektivt samarbejde - alle kriterier som man vil blive bedømt på.

 

Casen vil med sin uvante vinkel, samtidig give teamet muligheden for at lære hinanden at kende under nye forhold og få muligheden for at løbe med prisen som "Danmarks bedste testteam 2017"

 

Det er 10 timers kontinuerlig udvikling af dig og dit team!

 

 

 

 

 

Praktisk info

 • Dato: 24. august 2017

 • Tidspunkt: kl. 09.00 - 19.00 - registrering og morgenmad fra kl. 08.30

 • Lokation: København. Lokationen offentliggøres et par dage før Hackathon

 • Deltagelse: gratis (som deltager på TestExpo™ Hackathon er du og dit team garanteret en plads på TestExpo™ 2017 konferencen)

 • Registrerings- og deltagelsesvilkår: læs her 

 • Præmie: Præmien består af op til 5 billetter (1 billet til hver deltager på vinderteamet) til EuroSTAR den 6.- 9. november i København.

Tilmelding af hold

Hent TILMELDINGSFORMULAREN og send den udfyldte formular til dan.travolta@capgeminisogeti.dk

 

Et team må bestå af 3-5 personer. Denne grænse er sat for at sikre lige vilkår for alle deltagere.

 

Arrangøren samt test-konsulenthuse er udelukket fra at deltage som team på Hackathon.

 

 

Teamsammensætning

Hvert team repræsenterer en virksomhed i Danmark, og deltagerne skal være igangværende projektmedlemmer og/eller tilknyttet den virksomhed, man repræsenterer under Hackathon perioden.

 

Skulle et team fra en given virksomhed bestå af eksterne konsulenter, må konsulentmedlemmerne højest udgøre 50% af teamet. Teamet skal som udgangspunkt bemandes af virksomhedens faste medarbejdere.

 

Kåring af vinderteamet vil ske til TestExpo™ 2017 den 31. august 2017, og kræver derfor at deltagerne til Hackathon ligeledes kan deltage til TestExpo™ 2017 eller som minimum, når vinderen af Hackathon kåres.

 

 Yderligere info

 • Ophavsrettigheder af udbyttet
  Da deltagerne kommer til at arbejde på et rigtigt produkt, forbeholder produkt-organisationen sig retten til at benytte leverancen. Dog er holdene ikke forpligtiget til at overlevere ting de har medbragt hjemmefra (såsom frameworks, værktøjer osv.).

 • Stilles der testværktøjer til rådighed eller skal man selv medbringe dem? 
  Deltagerne skal selv medbringe PC og samtlige værktøjer, de ønsker at benytte. Yderligere krav til udstyr vil blive delt med tilmeldte hold løbende.

 • Dommerpanel
  Dommerpanelet vil bestå af case-virksomhedens ansatte og testansvarlige. Dette er for at sikre en uvildig dommerkomite, der har fuldt kendskab til produktet.

Roller

Det er ikke et krav, men vi opfordrer til, at teamet har nedenstående kompetencer - kompetencerne besiddes af én eller flere af teammedlemmerne:

 • Test Manager
 • Test Analytiker
 • Test Ingeniør / Programmør

 

Tidligere cases

 


 

Tidligere vindere

 


TestExpo™ 2017

Capgemini Sogeti Danmark A/S - Delta Park 40, 2665 Vallensbæk Strand

Persondatapolitik