ØSTJYSK TOPMØDE 2017

Vær med, når indflydelsesrige beslutningstagere fra erhvervsliv, uddannelse/forskning og politik drøfter muligheder på den globale markedsplads. Få indsigt i bundlinjer, digitale kompetencer og fremtidens produktion, når Business Region Aarhus holder sit årlige topmøde.

 

Alle har brug for, at Danmark er et velfærdssamfund med konkurrencedygtige virksomheder, der kan drive vækst. Men er vi modige nok? Griber vi eksportmulighederne også i de små og mellemstore virksomheder? Ja, hvad er egentlig de største udfordringer på den globale markedsplads, og hvad betyder det for østjyske virksomheder?

 

De spørgsmål stiller 12 byråd fra Business Region Aarhus til en række indflydelsesrige erhvervsledere på ØSTJYSK TOPMØDE 2017:

 

  • Lone Fønns Schrøder, Bestyrelsesformand Saxo Bank, bestyrelsesmedlem Volvo, IKEA m. fl.
  • Mads Nipper, CEO, Grundfos
  • Astrid Gade Nielsen, Vice President, Corporate Communication, Danish Crown
  • Steen Hommel, Director, Invest in Denmark
  • Morten Sæderup Nielsen, Managing Director, AVK International
  • Brian Jeppesen, CEO, Mjølner Informatics  

 

Hør erhvervsledere fortælle om fremtidens produktion, kompetencer, bundlinjer og tiltrækning af udenlandske investeringer.

 

Virksomheder på tværs af fødevare-, tech- og produktionsbrancherne debatterer desuden, hvilke kompetencer det kræver at omstille sig fra dansk til international virksomhed.

 

Du skal da med!

 

ØSTJYSK TOPMØDE 2017 er en unik mulighed for at dyrke netværk, nyde en middag og skifte gear, inden du kører ud over grænsen.

 

Deltagelse er gratis – bemærk, at der er begrænsede pladser.

 

 

Tidspunkt:

Mandag, den 9. oktober kl. 16.00 - 18.30.

 

Sted:

Grundfos Centret, Poul Due Jensens Vej 23, 8850 Bjerringbro.

 

Business Region Aarhus - obc@aarhus.dk - +45 23721014

Grundfos Centret - Poul Due Jensens Vej 23 - 8850 - Bjerringbro