Sæt kunden i centrum med kunstig intelligens, data og machine learning

  

Kundeoplevelse og enkelthed for kunden er i højsædet på tværs af brancher, men mange finanseksperter mener ikke, at den finansielle sektor har knækket nødden endnu.

 

Digitalisering skaber nye muligheder inden for forretnings- og kundeprocesser, f.eks. ved brug af data, automatisering og kunstig intelligens. Hvordan ser fremtidens pension ud, hvordan skaber du en langvarig relation til dine kunder, hvordan skabes interessen for pension hos de unge generationer, og hvordan håndterer pensionsbranchen den øgede levealder?

 

Kom med bag om den digitale facade, og hør, hvordan digitalisering af pensionsbranchen kan skabe nye muligheder for kundeoplevelsen, når Børsen sætter scenen for fremtidens liv- og pensionsbranche.

 

Blandt årets temaer er:

  • Fremtidens pensionsmarked
  • Digitalisering og kundeservice
  • Kunstig intelligens, data og machine learning
  • AI og robotter til automatisering og personalisering

 

 

 

Allan Polack

Group CEO

PFA

 

   

 

 

 

 

 

Tid: 15. marts kl. 8.30-16.30

 

Sted: København 

 

Pris:

EARLY BIRD 3495 kr. ekskl. moms for direktører, chefer og ledere i liv- og pensionsbrancen og den finansielle sektor generelt. (Prisen er gældende til og med 12. januar, hvorefter prisen er 3995 kr. ekskl. moms).

 

EARLY BIRD 5495 kr. ekskl. moms for leverandører og rådgivere, der leverer ydelser til liv- og pensionsbranchen. (Prisen er gældende til og med 12. januar, hvorefter prisen er 5995 kr. ekskl. moms).

 

3 for 2 

Er I flere fra samme virksomhed der ønsker at deltage på konferencen, kan I få 3 deltagere for 2’s pris. Skriv til partnerskab@borsen.dk.

 

Målgruppe:

Direktører, chefer og ledere i liv- og pensionsbrancen og den finansielle sektor generelt

 

 

Tilmeldingen er bindende
Hvis du bliver forhindret, kan du overdrage din plads til en kollega. Husk at informere Børsen Partnerskab på partnerskab@borsen.dk vedrørende navneændringen.

 

 

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02

Persondatapolitik