Danske investeringer kan give globale forbedringer

 

Kom og hør om presset mod danske investeringer og globale megatrends

 

Det er for alvor nu, at dannelsen af The Global Impact Investing Network ses i Danmark. Danske virksomheder og fonde tjener ikke blot penge, men er også en del af den globale megatrend ”impact investments”. Impact investments er investeringer i virksomheder, organisationer og fonde med det formål at skabe sociale og miljømæssige konsekvenser kombineret med et økonomisk afkast.

Facebooks Mark Zuckerberg og Microsofts Bill Gates investerer størstedelen af deres formuer i den slags initiativer, ligesom Blackrock, Bain Capital og Goldman Sachs har impact investments-strategier.

 

Hvordan vil det gå med impact investments i Danmark, når investeringer også udfordres af bl.a. Storbritanniens exit fra EU samt Ruslands og USA's politiske problemer? Hvordan har impact investments en chance, når vilkårene for pensionsselskabers, virksomheders og fondes investeringer hæmmes af, at børsnoteringer forsvinder ud af landet til bl.a. Sverige?

 

Konferencen giver ny indsigt i presset mod danske investeringer.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på konferencen.

 

 

Hør bl.a. følgende talere:        

       

Anders Damgaard, koncernfinansdirektør, PFA

 

Jens-Christian Stougaard, direktør, Pensiondanmark

 

Lars Kolind, formand, Kolind A/S

 

Simon Boas Hoffmeyer, sustainability director, Carlsberg Group

 

Per Skovsted, CIO, direktør for formueforvaltningVillum Fonden og Velux Fonden

 

Tid: 12. oktober kl. 8.30-16.30

 

Sted: Comwell Conference Center Copenhagen (Bella Sky)

Center Boulevard 5

2300 København S

 

Pris:

EARLY BIRD: 2495 kr. ekskl. moms for målgruppen herunder asset-ejere, investeringschefer og strategichefer (gælder til og med 18. august, hvorefter prisen er 2995 kr. ekskl. moms)
  

EARLY BIRD: 5495 kr. ekskl. moms for deltagere fra alle andre virksomheder - herunder leverandører til målgruppen (gælder til og med 18. august, hvorefter prisen er 5995 kr. ekskl. moms

 

Målgruppe:

Asset-ejere, investeringschefer, strategichefer hos institutionelle og private investorer fra f.eks. pensions- og forsikringsselskaber, foundation og endowment

 

 

 

Tilmeldingen er bindende
Hvis du bliver forhindret, kan du overdrage din plads til en kollega. Husk at informere Børsen Partnerskab på partnerskab@borsen.dk vedrørende navneændringen.

 

 

Partnere:

 

                                                                                                           

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02

Persondatapolitik