Sådan skal it-sikkerhed understøtte forretningen

 

Med regeringens etablering af et nyt døgnbemandet it-sikkerhedscenter og efter utallige cyberangreb på både private virksomheder som A.P. Møller Mærsk, DSB og flere offentlige instanser, er it-sikkerhed for alvor kommet på den danske dagsorden. Angrebene bliver stadigt mere avancerede og gør omfattende skade i milliardklassen. Derfor er det essentielt for virksomheder at fokusere på it-sikkerhed internt og opgradere sikkerhedsforanstaltningerne for at blive mere modstandsdygtige over for fremtidige hackerangreb.


På konferencen fokuserer vi bl.a. på den aktuelle sikkerhedssituation, nye tendenser inden for it-kriminalitet og de sikkerhedsrisici virksomhederne står over for i innovationsprocessen.

 

 

85 pct. af deltagerne fra 2017 ønsker at deltage igen i 2018.

 

 

Reserver datoen, eller tilmeld dig allerede nu, og få earlybird-rabat på din tilmelding.

 

 

Hør bl.a. følgende talere:

 

 

 

Claus Hjort Frederiksen 

Forsvarsminister

Medlem af Folketinget, Venstre

 

Ray Stanton

SVP/Group Chief Security Officer
TDC Group

 

Christian Wiese Svanberg

DPO

Rigspolitiet  

 

 

 

Natasha Friis Saxberg

Head of Technology

Maersk Growth

 

 

Torben Jørgensen

VP, Information security and risk management

Vestas

 

 

Jesper Brøndum

CTO

Boozt Fashion AB

 

 

 

 

 

Tid: 18. september 2018, kl. 08.30 - 16.00

 

Sted: Langelinie Pavillonen,

Langelinie 10, 2100 København Ø

 

Pris:

EARLY BIRD 1995 kr. ekskl. moms for direktører, chefer og beslutningstagere inden for it, herunder CIO’er, CISO’er, CTO’er og andre med interesse i og ansvar for it- og datasikkerhed. (Prisen er gældende til og med  den 6. august, hvorefter prisen er 2495 kr. ekskl. moms).

 

EARLY BIRD 3495 kr. ekskl. moms for leverandører og rådgivere til den primære målgruppe. (Prisen er gældende til og med den 6. august, hvorefter prisen er 3995 kr. ekskl. moms).

 

3 for 2

Er I flere fra samme virksomhed der ønsker at deltage på konferencen, kan I få 3 deltagere for 2’s pris. Skriv til partnerskab@borsen.dk.

 

Målgruppe:

Direktører, chefer og beslutningstagere inden for it, herunder CIO’er, CISO’er, CTO’er og andre med interesse i og ansvar for it- og datasikkerhed. 

 

 

Tilmeldingen er bindende
Hvis du bliver forhindret, kan du overdrage din plads til en kollega. Husk at informere Børsen Partnerskab på partnerskab@borsen.dk vedrørende navneændringen.

 

 

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02