Muligheder og trusler i digitalisering af banksektoren

 

Programmet er under udarbejdelse, og der kan forventes mere information ca. tre måneder før konferencens afholdelse.

 

Innovation, teknologi, digitalisering, cybersikkerhed, kunstig intelligens, robotter, machine learning og open banking er nogle af 2018’s helt store temaer i finansbranchen.

 

En ny undersøgelse fra EY viser, at cybersikkerhed og en digital fremtid har fået verdens banker til at omprioritere. Over halvdelen af de adspurgte 221 banker forventer, at deres investeringsbudgetter inden for teknologi vil øges med over 10 pct. i 2018. Her har især cybersikkerhed, data og et krav om digitalisering fået bankerne til at poste flere penge i den teknologiske udvikling.

 

På konferencen gennemgås, hvordan man sikrer en bæredygtig, sikker og veldrevet banksektor, mulighederne i kommercialisering af data, teknologiske muligheder og udfordringer med hacking, robotter og kunstig intelligens samt de komplekse dynamikker, der påvirker økonomiske og finansielle udfordringer.

 

85 pct. af deltagerne fra 2017 ønsker at deltage igen i 2018.

 

Reserver datoen, eller tilmeld dig allerede nu, og få earlybird-rabat på din tilmelding. 

 

 

 

Hør bl.a. følgende talere:

 

 

 

En branche i forandring

Torsten Hagen Jørgensen, Deputy CEO, Nordea 

 

 

 

 

Interview: Hvor bevæger banken sig hen

Thomas F. Borgen, adm. direktør, Danske Bank

   

 

 

 

 

 

Tid: 5. oktober 2018, kl. 08.30 - 17.00

 

Sted: Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø

 

Pris:

EARLY BIRD 3495 kr. ekskl. moms for direktører, chefer og ledere i banksektoren og den finansielle sektor generelt. (Prisen er gældende til og med den 18. juli, hvorefter prisen er 3995 kr. ekskl. moms).

 

EARLY BIRD 5495 kr. ekskl. moms for leverandører og rådgivere til den primære målgruppe. (Prisen er gældende til og med den 18. juli, hvorefter prisen er 5995 kr. ekskl. moms).

 

3 for 2

Er I flere fra samme virksomhed der ønsker at deltage på konferencen, kan I få 3 deltagere for 2’s pris. Skriv til partnerskab@borsen.dk.

 

Målgruppe: 

Direktører, chefer og ledere i banksektoren og den finansielle sektor generelt.

 

Tilmeldingen er bindende
Hvis du bliver forhindret, kan du overdrage din plads til en kollega. Husk at informere Børsen Partnerskab på partnerskab@borsen.dk vedrørende navneændringen.

   

 

 

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02

Persondatapolitik