Unge & Alkohol og Afhængighed

Den Nationale Alkoholkonference, DNA18, finder sted den 30.-31. januar 2018 på Tivoli Hotel & Congress Center i København. På konferencen mødes fagpersoner og andre med interesse for forbyggelse og behandling af alkohol. På konferencen sættes særligt fokus på emnerne unge & alkohol og afhængighed.

 

Anette Søgaard Nielsen, programdirektør, Enheden for Klinisk Alkoholforskning, SDU og Region Syddanmark, vil med sikker hånd føre os gennem konferencedagene; som byder på indlæg fra forskere og praktikere inden for området.

 

På konferencen diskuteres, hvordan vi forebygger og afhjælper de problemer der opstår som følge af unges (15-25årige) brug af alkohol. Desuden vil et panel af unge karakteriserer, hvad de mener skal være gældende for fremtidens alkoholkultur blandt unge. Det andet emne omhandler alkoholafhængighed. Hør om hvad der sker i hjernen, når man drikker alkohol, hvad afhængighed er og hvordan afhængighed skal behandles. Der stilles desuden skarpt på enkelte praksistiltag og nyt fra den danske alkoholforskning. Hør f.eks. om metoden CRAFT, der også hjælper de pårørende, og om metoder til tidlig opsporing af alkoholisk leversygdom.

Læs mere om de enkelte sessioner her, hvoraf du skal vælge to, når du tilmelder dig. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DNA18.

 

 

 

Tilmelding og pris:


Du kan tilmelde dig konferencen her. Udnyt earlybird prisen på 2800 kr. for begge dage ved at tilmelde dig inden d. 17. november. Derefter er prisen 3100 kr. for begge dage. Der er mulighed for at deltage i konferencemiddagen på førstedagen for 150 kr. Her vil der være gode muligheder for at netværke. Prisen inkluderer ikke overnatning. Overnatning på Tivoli Hotel & Congress Center kan tilkøbes ved tilmeldingen – prisen for de reserverede enkeltværelser er 1295 kr. per person og 1395 kr. hvis I er to personer, som bor på dobbeltværelse.

 

HUSK at oplyse EAN-nummer ved tilmelding.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

 

Alkohol & Samfund - Drejervej 15, 5. sal - 2400 - København NV - Tlf. 9244 0997 (Konferencegruppen).
www.alkohologsamfund.dk

Persondatapolitik