Unge & Alkohol og Afhængighed

Tilmeldingen er officielt lukket -  men det er muligt at komme på venteliste. Hvis du ønsker at deltage, kan du skrive en mail til dna@alkohologsamfund.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage om du kan få en plads.

 

Den Nationale Alkoholkonference, DNA18, finder sted den 30.-31. januar 2018 på Tivoli Hotel & Congress Center i København. På konferencen mødes fagpersoner og andre med interesse for forbyggelse og behandling af alkohol. På konferencen sættes særligt fokus på emnerne unge & alkohol og afhængighed.

 

Anette Søgaard Nielsen, programdirektør, Enheden for Klinisk Alkoholforskning, SDU og Region Syddanmark, vil med sikker hånd føre os gennem konferencedagene; som byder på indlæg fra forskere og praktikere inden for området.

 

På konferencen diskuteres, hvordan vi forebygger og afhjælper de problemer der opstår som følge af unges (15-25årige) brug af alkohol. Desuden vil et panel af unge karakteriserer, hvad de mener skal være gældende for fremtidens alkoholkultur blandt unge. Det andet emne omhandler alkoholafhængighed. Hør om hvad der sker i hjernen, når man drikker alkohol, hvad afhængighed er og hvordan afhængighed skal behandles. Der stilles desuden skarpt på enkelte praksistiltag og nyt fra den danske alkoholforskning. Hør f.eks. om metoden CRAFT, der også hjælper de pårørende, og om metoder til tidlig opsporing af alkoholisk leversygdom.

Læs mere om de enkelte sessioner her, hvoraf du skal vælge to, når du tilmelder dig. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DNA18.

 

 

 

Tilmelding og pris:


Tilmeldingen er officielt lukket -  men det er muligt at komme på venteliste. Hvis du ønsker at deltage, kan du skrive en mail til dna@alkohologsamfund.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage om du kan få en plads. Prisen for at deltage på konferencen er 3100 kr. for begge dage i alt. 

 

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

 

Alkohol & Samfund - Drejervej 15, 5. sal - 2400 - København NV - Tlf. 9244 0997 (Konferencegruppen).
www.alkohologsamfund.dk