Emnet for årets Lysets Dag er "LED møder virkeligheden"

LED-løsninger er i dag udrullet i praksis i stor stil både indendørs og udendørs. Det er tid til at gøre status: Hvad er gået godt og hvad er gået skidt? Hvad kan vi lære af de mange lysdesign med LED, armaturer og installationer, som er i drift? Hvor peger fremtiden hen, når det gælder om at bruge højteknologiske produkter og styringsformer på en meningsfuld, praktisk og smuk måde?

 

Vi står stadig midt i et paradigmeskift. Vi skal vænne os til, at belysningsløsninger er sart elektronik. At man ikke selv kan skifte en lyskilde, og at indmaden i armaturerne er følsomt for både fugt og spændingsforskelle. At alting kan indstilles, styres og automatiseres og kan blive ret så kompliceret – ikke mindst for brugerne.


Vi har inviteret en række eksperter til at komme og dele deres viden og erfaring med os. Og konferencen bliver som altid et mix af teoretiske indlæg og inspirerende cases fra ind- og udland.

 

Hør blandt andet om:

  • LED - So ein Ding - Mød Nikolaj Sonne kendt fra DR2’s gadgetprogram So ein Ding.  Følg med, når han med LED som udgangspunkt fortæller teknologihistorier
  • Døgnrytmelys - Dr. Katharina Wulff, Ph.d., Oxford Universitet vil med udgangspunkt i et forskningsprojekt med døgnrytmelys på demensafdelingen på Ceres Centret i Horsens fortælle om lysets indflydelse på søvn og velbefindende
  • Flimmer - Dr. Pierre Beeckman, Standards and Regulation, Philips Lighting vil fortælle om metoder til objektiv vurdering af flimmer og stroboskopisk effekt ved LED. 

Lysets Dag finder sted 14. september 2017 i Marketenderiet i Valby 

 

Download program

 

Lysets Dag løb af stablen for første gang i 2003. Alle med professionel interesse i lys mødes på Lysets Dag for at høre seneste nyt om aktuelle temaer fra ind- og udland og netværke på tværs af faggrænser. Årets Lysets Dag bliver den tiende event i rækken. Lysets Dag arrangeres af Dansk Center for Lys. 

Dansk Center for Lys - Engholmvej 19 - 3660 Stenløse - Tlf. 47 17 18 00 - information@centerforlys.dk - www.centerforlys.dk

Persondatapolitik