Årets Lysets Dag blev afholdt den 7. september 2016 i Lokomotivværkstedet i København.

Se billeder fra Lysets Dag og Lysets Nat og download program og materiale fra dagen.

 

 

Lys og farver er temaet for årets Lysets Dag. Med LED er der kommet mange nye muligheder for at skabe præcis det lys, de farver og den oplevelse, som vi ønsker – også når vi taler forskellige nuancer af hvidt lys. Det gælder både inden for indendørs- og udendørsbelysning.

 

Internationale lyseksperter og kunstnere på programmet
Blandt indlægsholderne er Kevin W. Houser, Professor of Architectural Engineering på The Pennsylvania State University i USA, Ulf Klarén, medforfatter til bogen "Färg & ljus för människan – i rummet" og den britiske kunstner Liz West.
Download program som pdf 

Konferencen er et mix af teoretiske indlæg og inspirerende cases fra de fremmeste eksperter på området. Og inspirationen fortsætter i pauserne, hvor deltagerne kan gå på opdagelse i udstillingen. 

 

Optakt til Lysets Dag

Allerede aftenen inden Lysets Dag har deltagerne mulighed for at tage med på en aftenvandring i København til tre spændende lysprojekter.
Læs mere om Lysets Nat

 

Om Lysets Dag
Lysets Dag løb af stablen for første gang i 2003. Siden er eventen blevet en tradition i den danske lysverden. Alle med professionel interesse i lys mødes på Lysets Dag for at høre seneste nyt om aktuelle temaer fra ind- og udland og netværke på tværs af faggrænser. Årets Lysets Dag bliver den niende event i rækken. Lysets Dag arrangeres af Dansk Center for Lys.

Dansk Center for Lys - Engholmvej 19 - 3660 Stenløse - Tlf. 47 17 18 00 - information@centerforlys.dk - www.centerforlys.dk

Persondatapolitik