Næste Lysets Dag finder sted den 14. februar 2017. Mere information følger i løbet af de kommende måneder.

 

Den seneste Lysets Dag blev afholdt den 7. september 2016 i Lokomotivværkstedet i København.

Se billeder fra Lysets Dag og Lysets Nat og download program.

Lys og farver var temaet for Lysets Dag i 2016. Med LED er der kommet mange nye muligheder for at skabe præcis det lys, de farver og den oplevelse, som vi ønsker – også når vi taler forskellige nuancer af hvidt lys. Det gælder både inden for indendørs- og udendørsbelysning.

 

Internationale lyseksperter og kunstnere på programmet
Blandt indlægsholderne var Kevin W. Houser, Professor of Architectural Engineering på The Pennsylvania State University i USA, Ulf Klarén, medforfatter til bogen "Färg & ljus för människan – i rummet" og den britiske kunstner Liz West. 

Konferencen er et mix af teoretiske indlæg og inspirerende cases fra de fremmeste eksperter på området. Og inspirationen fortsætter i pauserne, hvor deltagerne kan gå på opdagelse i udstillingen. 

 

Om Lysets Dag
Lysets Dag løb af stablen for første gang i 2003. Siden er eventen blevet en tradition i den danske lysverden. Alle med professionel interesse i lys mødes på Lysets Dag for at høre seneste nyt om aktuelle temaer fra ind- og udland og netværke på tværs af faggrænser. Årets Lysets Dag bliver den niende event i rækken. Lysets Dag arrangeres af Dansk Center for Lys.

Dansk Center for Lys - Engholmvej 19 - 3660 Stenløse - Tlf. 47 17 18 00 - information@centerforlys.dk - www.centerforlys.dk

Persondatapolitik