Kursus i sociale medier

- Instagram og Facebook

Hvorfor Instagram? I 2017 var 1,7 millioner danskere på Instagram, og tallet er støt stigende. 50 % af de profiler vi følger er nogen vi ikke kender, så du behøver ikke være en nær ven, for at en bruger trykker ’følg’, derfor er det den ideelle legeplads for din virksomhed.  Mediets præmis er let, det kræver ikke særlige evner, at kunne navigere og bruge Instagram. Når først du har fået de basale mekanismer ind under huden, kan du med mobilen i hånden markedsføre din virksomhed, hvor end du befinder dig.  

Hvorfor Facebook? Der er 3,7 millioner danskere på Facebook. Det svarer til 80 % af den danske befolkning! Facebook er blevet så integreret del af danskerne medieforbrug, at du kan være helt sikker på, at din målgruppe også befinder sig her. Vi tjekker Facebook mange gange i løbet af én dag. Hvis din virksomhed er én af dem, der leverer relevant og nærværende indhold, kan du være sikker på, at du sidder først for i tankerækken, når der skal tages købsbeslutninger.

Det vil jeg gerne tilmeldes >>> 

 

Instagram  

På kurset lærer du de helt basale mekanismer bag Instagram, og hvordan du kan få succes med din virksomhed på mediet. Vi gennemgår helt fra bunden, hvordan du sætter din profil op, uploader billeder/video, skriver spændende tekster mm. Derudover viser Katrine Marie tips og tricks, når du vil markedsføre dig på en kreativ og sjov måde, og hvordan Instagram kan være din højre hånd, når du vil brande og sælge dine produkter.

Der vil være tid til vejledning og spørgsmål, og når du går hjem sidst på dagen, vil du have 100% styr på Instagram.

Det vil jeg gerne tilmeldes >>> 

 

 

Praktisk information Instagram

Sted:  KonceptHotel Danhostel, Blåvandshuk, Strandvejen 1, 6840 Oksbøl

Dato: 24. januar

Tidspunkt: Kl. 16.30-20.30

 

Tilmeldingsfrist: Fredag den 19. januar kl. 12.00

 

Medlemspris: 199 kr. ekskl. moms

Pris: 399 kr. ekskl. moms

 

Facebook 

På kurset lærer du de helt basale mekanismer bag Facebook, og hvordan du kan få succes med din virksomhed på mediet. Vi kommer til at arbejde med dit ’hvorfor’ – hvorfor skal du være på Facebook? Derfra kan vi skabe grobrund for en relevant og succesfuld tilstedeværelse. Vi gennemgår helt fra bunden, hvordan du sætter din profil op, uploader billeder/videoer, skriver spændende tekster m.m. Katrine Marie Klitgaard viser tips og tricks, når du vil markedsføre dig på en kreativ og sjov måde. Katrine Marie viser, hvordan Facebook kan være din højre hånd, når du vil brande og sælge dine produkter. Facebook giver dig en enestående mulighed for at komme helt tæt på forbrugerne på en autentisk måde. I stedet for at tale TIL din målgruppe, har du muligheden for at tale MED dem. Dét har langt større værdi end mange af de traditionelle mediers muligheder.

Der vil være tid til tæt vejledning og spørgsmål. Når du går hjem sidst på dagen, vil du have 100 % styr på din Facebookmarkedsføring.                                                                                     

Det vil jeg gerne tilmeldes >>> 

 

Praktisk information Facebook

Sted: KonceptHotel Danhostel, Blåvandshuk, Strandvejen 1, 6840 Oksbøl

Dato: 13. juni

Tidspunkt: Kl. 16.30-20.30

 

Tilmeldingsfrist: Fredag den 8. juni kl. 12.00

 

Medlemspris: 199 kr. ekskl. moms

Pris: 399 kr. ekskl. moms

 

Tilmeld dig HER

Arrangør

ProVarde - Otto Frellos Plads 1 - 6800 - Varde - Tlf. 7652 2550

www.provarde.dk

Persondatapolitik