Campusudvikling på DTU

Nye bygninger og læringsmiljøer
På denne rute får I en fortælling om etablering af DTU Lyngby Campus i 1960'erne og den udvikling, der er sket op til nu. Som en del af DTU’s ambitiøse campusudvikling under visionen ”Transforming DTU”, der skal sikre DTU som internationalt eliteuniversitet med state-of-the-art laboratorier, eksperimentelle læringsfaciliteter og innovationsfremmende studiemiljøer, er der igennem de seneste år sat flere omfattende byggeprojekter i gang.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Varighed og længde: Cirka 90 min - ruten er 4,5 km lang

 

Praktisk: Rundvisningen foregår både indendørs og udendørs (bemærk at rundvisningen dog ikke indeholder fremvisning og præsentation af forskningsfaciliteter og -aktiviteter). Vi anbefaler derfor praktiske sko og evt. paraply afhængig af vejret. 

 

Afbudspolitik

Ved aflysning op til 2 uger før rundvisningen, refunderes det fulde beløb fratrukket et administrationsgebyr på 250 kr. Aflysninger op til 1 uge før refunderes med 50 % af det fulde beløb. Ved aflysninger senere end 1 uge før er der ikke mulighed for at få refunderet beløbet, men dog er der mulighed for at ændre datoen frem til 5 hverdage før rundvisningen.

 

Danmarks Tekniske Universitet

DTU Bibliotek (eventområdet, stueplan)

Anker Engelunds Vej 1

2800 Kgs. Lyngby

T 452515474